ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το Ενεργειακό Γραφείο έχει πιστοποιηθεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) ως Κέντρο & Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης με πιστοποιημένες αίθουσες χωρητικότητας 28 και 12 ατόμων αντίστοιχα. Σε αυτές διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια για ειδικά επαγγελματικά προσόντα, όπως:

Επερχόμενα/Σε ισχύ Σεμινάρια

  •  

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Επιπλέον, το Ενεργειακό Γραφείο είναι εγκεκριμένος εξεταστικός οργανισμός για τη διενέργεια εξετάσεων για ειδικά επαγγελματικά προσόντα όπως:

Επερχόμενες Εξετάσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΕΣ

Τέλος, το Ενεργειακό Γραφείο διοργανώνει Παγκύπρια και για όλες τις ηλικιακές ομάδες, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εργαστήρια με θέμα την Ενέργεια, το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή. Ενδεικτικό εκπαιδευτικό υλικό για τους μικρούς μας φίλους θα βρείτε εδώ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και εξετάσεις για ειδικά επαγγελματικά προσόντα, επικοινωνήστε με την κα. Μαρία Παφίτη στο 22667716. Για πληροφορίες σχετικά με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εργαστήρια, επικοινωνήστε με την κα. Σούλλα Καρρά στο 22667840 και την κα. Μυρτώ Σκουρουπάθη στο 22667875. Για όλα τα παραπάνω μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε μέσω του μηνιαίου Ενημερωτικού μας Δελτίου, στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας το σχετικό πλήκτρο στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!