ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το Ενεργειακό Γραφείο έχει πιστοποιηθεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) ως Κέντρο & Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης με πιστοποιημένες αίθουσες χωρητικότητας 28 και 12 ατόμων αντίστοιχα. Σε αυτές διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια για ειδικά επαγγελματικά προσόντα, όπως:

Επερχόμενα Σεμινάρια

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Επιπλέον, το Ενεργειακό Γραφείο είναι εγκεκριμένος εξεταστικός οργανισμός για τη διενέργεια εξετάσεων για ειδικά επαγγελματικά προσόντα όπως:

Επερχόμενες Εξετάσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής εκμάθησης, το Ενεργειακό Γραφείο, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στο κοινό τη σειρά ηλεκτρονικών μαθημάτων του Ευρωπαϊκού έργου YENESIS, ή οποία βασίζεται σε 4 θεματικές σχετικές με την Επιχειρηματική Καινοτομία (Ενεργειακή Απόδοση, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Αειφόρος Τουρισμός και Βιώσιμη Κινητικότητα) και προσφέρεται σε 7 διαφορετικές γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κροάτικα, Εσθονικά και Πορτογαλλικά). Οι υποψήφιοι που ολοκληρώνουν με επιτυχία τη σειρά μαθημάτων, εξασφαλίζουν σχετικό πιστοποιητικό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΕΣ

Τέλος, το Ενεργειακό Γραφείο διοργανώνει Παγκύπρια και για όλες τις ηλικιακές ομάδες, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εργαστήρια με θέμα την Ενέργεια, το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή. Ενδεικτικό εκπαιδευτικό υλικό για τους μικρούς μας φίλους θα βρείτε εδώ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και εξετάσεις για ειδικά επαγγελματικά προσόντα, επικοινωνήστε με την κα. Μαρία Παφίτη στο 22667716. Για πληροφορίες σχετικά με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εργαστήρια, επικοινωνήστε με την κα. Σούλλα Καρρά στο 22667840 και την κα. Μυρτώ Σκουρουπάθη στο 22667875. Για όλα τα παραπάνω μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε από το ημερολόγιο του Γραφείου μας, καθώς και μέσω του μηνιαίου Ενημερωτικού μας Δελτίου στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας το σχετικό πλήκτρο στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!