Το διήμερο σεμινάριο Αντλίες θερμότητας: Σχεδιασμός, επιθεώρηση και Ενεργειακή αξιολόγηση συστημάτων διοργανώνεται από το Ενεργειακό Γραφείο Κύπρου και είναι επιχορηγούμενο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Στόχος του σεμιναρίου:

Η παροχή ολοκληρωμένων (θεωρητικών και πρακτικών) γνώσεων σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού, ρύθμισης, λειτουργίας, συντήρησης, ενεργειακής ανάλυσης και αξιολόγησης των συστημάτων ψύξης με αντλίες θερμότητας, ούτως ώστε οι εκπαιδευόμενοι να είναι ικανοί να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Το σεμινάριο απευθύνεται:

Σε όλους τους κλάδους μηχανικής επιστήμης ΕΤΕΚ: Αρχιτεκτονικής, Πολιτικής Μηχανικής,Μηχανολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρονικής Μηχανικής, Μηχανικής της Πληροφορικής, Χημικής Μηχανικής, Μηχανικής Μεταλλείων, Εφηρμοσμένης Γεωλογίας, Αγρονομικής – Τοπογραφικής Μηχανικής, Επιμέτρησης Ποσοτήτων, Εκτίμησης Γης και Πολεοδομίας – Χωροταξίας.

Μάθετε Πρώτοι! Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε έγκαιρη ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων για τα σεμινάρια και τις άλλες δράσεις του Ενεργειακού Γραφείου, παρακαλούμε όπως εγγραφείτε στο μηνιαίο Ενημερωτικό μας Δελτίο, στο τέλος αυτής της σελίδας.