Οδός Λεύκωνος 2-12, 1011 Λευκωσία

Η εθνική κοινοπραξία του έργου WE-QUALIFY στην Κύπρο σας προσκαλεί στην τελική ημερίδα αποτίμησης του έργου WE-Qualify που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016, η ώρα 1.00μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ), στη Λευκωσία.

Η πρωτοβουλία “BUILD UP Skills” αποτελεί στρατηγική πρωτοβουλία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη», που αποσκοπεί στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων σε τεχνικά επαγγέλματα στις Κατασκευές, καθώς και σε συναφείς τομείς που αφορούν την εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας (ΕΞΕ) και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) σε κτίρια.

Αντικείμενο της δεύτερης φάσης του έργου στην Κύπρο, που ανάλαβε να υλοποιήσει η εθνική κοινοπραξία WE-Qualify, αποτελεί η εισαγωγή νέων ή η αναβάθμιση υφιστάμενων σχεδίων πιστοποίησης και κατάρτισης για τεχνίτες, που βασίζονται στις εισηγήσεις και δράσεις προτεραιότητας που έχουν τεθεί στον Οδικό Χάρτη που εκπονήθηκε στην πρώτη φάση του έργου.

Στόχος είναι ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η πιλοτική εφαρμογή προγραμμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης για την τοποθέτηση συμβατικής θερμομόνωσης/θερμοσουβά και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, την τοποθέτηση κουφωμάτων και συστημάτων ηλιοπροστασίας και την εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων λεβήτων και θερμαστρών βιομάζας.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα τελικά αποτελέσματα υλοποίησης του έργου και θα γίνει ενημέρωση για τη νομοθετική ρύθμιση του επαγγέλματος των εγκαταστατών στους τομείς των ΑΠΕ και της ενεργειακής απόδοσης. Θα απονεμηθούν επίσης πιστοποιητικά στους επιτυχόντες συμμετέχοντες των προγραμμάτων κατάρτισης που εφάρμοσε η κοινοπραξία WE-Qualify.

Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης της ημερίδας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν τη δήλωση συμμετοχής τους, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2016 με φαξ στο 22428522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση c.panayiotou@hrdauth.org.cy.

Πρόσκληση Τελικής Ημερίδας WE-Qualify

Δήλωση συμμετοχής

 

 

Post Author: