Το σεμινάριο κατάρτισης με θέμα «Σχεδιασμός και ρύθμιση συστημάτων θέρμανσης με υγρά και αέρια καύσιμα» διοργανώνεται από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών και τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης και στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού, ρύθμισης, λειτουργίας και συντήρησης των συστημάτων θέρμανσης με λέβητες, ούτως ώστε οι εκπαιδευόμενοι μηχανικοί να είναι ικανοί να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Το Σεμινάριο Απευθύνεται:

  • Σε όλους τους κλάδους μηχανικής επιστήμης ΕΤΕΚ: Αρχιτεκτονικής, Πολιτικής Μηχανικής, Μηχανολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρονικής Μηχανικής, Μηχανικής της Πληροφορικής, Χημικής Μηχανικής, Μηχανικής Μεταλλείων, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Αγρονομικής – Τοπογραφικής Μηχανικής, Επιμέτρησης Ποσοτήτων, Εκτίμησης Γης και Πολεοδομίας – Χωροταξίας
  • Στους μηχανικούς οι οποίοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σχετικά με τα συστήματα θέρμανσης με λέβητες

Διάρκεια της Κατάρτισης:

16 ώρες (14 ώρες θεωρία + 2 ώρες πρακτική εξάσκηση). Σημειώνεται ότι οι δύο ώρες της πρακτικής εξάσκησης προσφέρονται δωρεάν από τους διοργανωτές του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Πρότυπα – Εκπτώσεις – Συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης:

Κατόπιν συμφωνίας του Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών με τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης (CYS), θα παραχωρείται στους υποψηφίους έκπτωση 50% στην αγορά μεμονωμένων προτύπων και 60% κατά την αγορά όλου του πακέτου προτύπων (σύνολο 19 πρότυπα). Θα παραχωρηθεί κατάλογος όλων των προτύπων και το αντίστοιχο κόστος τους με την έκπτωση στους υποψήφιους.

Μάθετε Πρώτοι! Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε έγκαιρη ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων για τα σεμινάρια και τις άλλες δράσεις του Ενεργειακού Γραφείου, παρακαλούμε όπως εγγραφείτε στο μηνιαίο Ενημερωτικό μας Δελτίο, στο τέλος αυτής της σελίδας.