Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών και ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης διοργανώνουν σεμινάριο κατάρτισης με θέμα «Σχεδιασμός και ρύθμιση συστημάτων θέρμανσης με υγρά και αέρια καύσιμα», το οποίο στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού, ρύθμισης, λειτουργίας και συντήρησης των συστημάτων θέρμανσης με λέβητες, ούτως ώστε οι εκπαιδευόμενοι μηχανικοί να είναι ικανοί να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

  Σε ποιους απευθύνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

  • Σε όλους τους κλάδους μηχανικής επιστήμης ΕΤΕΚ: Αρχιτεκτονικής, Πολιτικής Μηχανικής, Μηχανολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρονικής Μηχανικής, Μηχανικής της Πληροφορικής, Χημικής Μηχανικής, Μηχανικής Μεταλλείων, Εφηρμοσμένης Γεωλογίας, Αγρονομικής – Τοπογραφικής Μηχανικής, Επιμέτρησης Ποσοτήτων, Εκτίμησης Γης και Πολεοδομίας – Χωροταξίας.
  • Στους μηχανικούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχετικά με τα συστήματα θέρμανσης με λέβητες.

Διάρκεια κατάρτισης: 16 ώρες (14 ώρες θεωρία + 2 ώρες πρακτική εξάσκηση). Σημειώνεται ότι οι δύο ώρες της πρακτικής εξάσκησης προσφέρονται δωρεάν από τους διοργανωτές του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Πρότυπα – Εκπτώσεις – Συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης

Κατόπιν συμφωνίας του Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών με τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης (CYS), θα παραχωρείται στους υποψηφίους έκπτωση 50% στην αγορά μεμονωμένων προτύπων και 60% κατά την αγορά όλου του πακέτου προτύπων (σύνολο 19 πρότυπα). Θα παραχωρηθεί κατάλογος όλων των προτύπων και το αντίστοιχο κόστος τους με την έκπτωση στους υποψηφίους.

 

Μάθετε πρώτοι- Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε έγκαιρη ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων για τα σεμινάρια και τις άλλες δράσεις του Ενεργειακού Γραφείου, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cea.org.cy.