Αρχική / Τελευταία Νέα / Πρόσκληση για την εκδήλωση «Επιχειρώ για το κλίμα και την ενεργειακή απόδοση»

Πρόσκληση για την εκδήλωση «Επιχειρώ για το κλίμα και την ενεργειακή απόδοση»

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού μαζί με την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών και το Περιβαλλοντικό Γραφείο Αυστρίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα «Επιχειρώ για το κλίμα και την ενεργειακή απόδοση, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου.

Η επερχόμενη εκδήλωση προσφέρει την ευκαιρία να έρθουν κοντά επιχειρήσεις και εμπλεκόμενοι φορείς, να ενημερωθούν σχετικά με τις εθνικές και διεθνείς εξελίξεις και να κάνουν ένα κοινό βήμα προς ένα  ενεργειακά αποδοτικό μέλλον συνεισφέροντας και στην κλιματική αλλαγή.

Την εκδήλωση θα καλωσορίσουν ο Έντιμος Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού (ή εκπρόσωπός του), εκπρόσωπος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, εκπρόσωπος της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων. Επίσης, θα παρουσιαστεί η Αυστριακή προσέγγιση για την εξοικονόμηση ενέργειας στις επιχειρήσεις, καλές πρακτικές από την Κύπρο, η πρωτοβουλία «Επιχειρώ για το Κλίμα/ Business4Climate» και το όραμα για ένα δίκτυο επιχειρήσεων για την ενεργειακή απόδοση στην Κύπρο.

Οι ενδιαφερόμενοι  καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα της έρευνας που έχει διεξάγει το Ενεργειακό Γραφείο για λογαριασμό της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, με θέμα «Ενεργειακή Απόδοση στις επιχειρήσεις», εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Ενεργειακό Γραφείο στο τηλέφωνο 22667716.

x

Δείτε Επίσης

Ένα Δίκτυο για την Ενεργειακή Απόδοση στην Κύπρο

Το ΥΕΕΒΤ, το ΕΓΚΠ και η ΟΕΒ καλούν τις επιχειρήσεις σε δράση Λευκωσία, 3 Οκτωβρίου 2018 – Οι κυπριακές επιχειρήσεις όχι μόνο θα διαδραματίσουν σημαντικό ...