Αρχική / Τελευταία Νέα / Πάρτε μέρος στην ενεργειακή μετάβαση των νησιών της Μεσογείου προς τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Πάρτε μέρος στην ενεργειακή μετάβαση των νησιών της Μεσογείου προς τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η αξιολόγηση του επιπέδου γνώσης των κατοίκων και των τοπικών αρχών των νησιών της Μεσογείου, στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, ο προσδιορισμός του τοπικού δυναμικού και πως αυτό επηρεάζει τη μετάβαση τους σε συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) είναι οι στόχοι της έρευνας που διεξάγεται από το έργο PRISMI.

Το PRISMIPromoting RES Integration for Smart Mediterranean Islands είναι ένα έργο Interreg MED, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στοχεύει στη μετάβαση των νησιών της Μεσογείου σε καθαρότερα, πιο ασφαλή και αυτόνομα ενεργειακά συστήματα χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέσω της ανάπτυξης μιας ολοκληρωμένης διακρατικής προσέγγισης για την αξιολόγηση και την εκμετάλλευση των ΑΠΕ.

Το έργο PRISMI ανέπτυξε ως εκ τούτου ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο με σκοπό να εντοπιστούν τα κύρια εμπόδια της στροφής προς πιο καθαρές μορφές ενέργειας και να καθοριστεί η δυνατότητα ενσωμάτωσης των ΑΠΕ στην περιοχή σας.

Για να συμμετέχετε στην έρευνα πατήστε εδώ.

x

Δείτε Επίσης

6ο Παγκόσμιο συνέδριο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Ενεργειακής Απόδοσης

Μετά την επιτυχία των τελευταίων 5 διοργανώσεων, το 6ο παγκόσμιο συνέδριο ΑΠΕ και Ενεργειακής απόδοσης, το οποίο διοργανώνει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, θα ...