Αρχική / Τελευταία Νέα / ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-“Ημερίδα για τα Σχέδια Δράσης για την Ενέργεια και το Κλίμα, την Εξοικονόμηση Ενέργειας στα κτίρια και τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις”

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-“Ημερίδα για τα Σχέδια Δράσης για την Ενέργεια και το Κλίμα, την Εξοικονόμηση Ενέργειας στα κτίρια και τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις”

Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών και το Τμήμα Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέου Χωρίου Πάφου, σε συνέχεια της πρόσκλησης που σας είχε αποσταλεί, θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι η ημερίδα για τα Σχέδια Δράσης για το Κλίμα και την Ενέργεια, την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια και τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Νέου Χωρίου αναβάλλεται. Η ΝΕΑ ημερομηνία διεξαγωγής της ημερίδας ορίστηκε η ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες, την ημερήσια διάταξη και το έντυπο συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα, παρακαλώ αποστείλετε συμπληρωμένο το έντυπο συμμέτοχης στο Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών μέσω fax στο +357 22667736 ή μέσω e-mail: maria.paphiti@cea.org.cy  ή συμπληρώνοντας το ηλεκτρονικό έντυπο συμμετοχής.

x

Δείτε Επίσης

Μεθοδολογία και εκμάθηση λογισμικού iSBEMcy

Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ανακοινώνει τη διενέργεια τριήμερου σεμιναρίου θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής εξάσκησης με θέμα «Μεθοδολογία και εκμάθηση λογισμικού iSBEMcy» στις 12-14 Μαρτίου. ...