Αρχική / Ανακοινώσεις / ΗΑΡΡΕΝ, ένα έργο που ενδιαφέρει όλους!

ΗΑΡΡΕΝ, ένα έργο που ενδιαφέρει όλους!

Προώθηση των ριζικών ανακαινίσεων κτιρίων στη Μεσόγειο

Το HAPPEN στοχεύει στην τόνωση της αγοράς στον τομέα των κτιριακών ανακαινίσεων στην περιοχή της Μεσογείου, ούτως ώστε να επιτύχουν τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση.

Οι ιδιαιτερότητες της περιοχής της Μεσογείου αποτελούν τη βάση της στρατηγικής του έργου, συνεπώς θα ληφθούν υπόψη οι κοινωνικές, οικονομικές, τεχνικές, νομικές και περιβαλλοντικές πτυχές για την ανάπτυξη μιας προσέγγισης η οποία θα είναι προσαρμόσιμη σε όλες τις μεσογειακές χώρες.

Ώς αποτέλεσμα των διαφορετικών δραστηριοτήτων του έργου, θα αναπτυχθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα φέρει κοντά αυτούς που αναζητούν και αυτούς που προσφέρουν λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης η οποία θα δοκιμαστεί και διαδοθεί ευρέως στην περιοχή της Μεσογείου.

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες για το ΗΑΡΡΕΝ και τα αποτελέσματά του, πατήστε εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα συγκατάθεσης!

 

Για τους όρους χρήσης των προσωπικών δεδομένων πατήστε εδώ.

 

Μάθετε περισσότερα και ακολουθήστε το έργο HAPPEN στον πιο κάτω σύνδεσμο:
www.cea.org.cy/happen/

 

x

Δείτε Επίσης

Επιχορηγούμενο σεμινάριο: Level I Certified Infrared Thermographer®

Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ανακοινώνει τη διενέργεια 5ήμερου σεμιναρίου θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής εξάσκησης με θέμα «Level I Certified Infrared Thermographer®» στις 12-16 Νοεμβρίου.  ...