Αρχική / Τελευταία Νέα / Εξετάσεις για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για Κατοικίες

Εξετάσεις για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για Κατοικίες

Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη διενέργεια γραπτών εξετάσεων για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για κτίρια που χρησιμοποιούνται ως κατοικίες.
Οι εξετάσεις θα λάβουν χώρα στη βάση των προνοιών των ΚΔΠ 419/2015 και ΚΔΠ 166/2016 και θα διεξαχθούν το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2018, από τις 9:30 μέχρι τις 12:30, στην αίθουσα Β, κτήριο Β στο Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕ.ΠΑ.), στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τους περί ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων νόμους και κανονισμούς (ΚΔΠ 39/2014), η επιτυχία στην εξέταση είναι ένα από τα απαραίτητα προσόντα για να εγγραφεί ένα πρόσωπο ως Ειδικευμένος Εμπειρογνώμονας στο σχετικό μητρώο, το οποίο διατηρείται από την Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Το τέλος της εξέτασης, σύμφωνα με την ΚΔΠ 419/2015, ανέρχεται στα 68 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. (συνολικά 80,92 ευρώ) και πρέπει να εξοφληθεί πριν τη διεξαγωγή της εξέτασης.

Για την εγγραφή και συμμετοχή τους στις εξετάσεις, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται:

  • να συμπληρώσουν τη διαδικτυακή αίτηση,
  • να αποστείλουν φωτοαντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου επίσημου δημόσιου εγγράφου πιστοποίησης της ταυτότητά τους μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00.
  • να πληρώσουν το τέλος της εξέτασης

Περισσότερες πληροφορίες στο έντυπο της Ανακοίνωσης.

Αίτηση συμμετοχής
Ανακοίνωση και κανονισμοί εξέτασης
Έγκριση εξεταστικού οργανισμού

x

Δείτε Επίσης

Επιχορηγούμενο σεμινάριο: Level I Certified Infrared Thermographer®

Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ανακοινώνει τη διενέργεια 5ήμερου σεμιναρίου θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής εξάσκησης με θέμα «Level I Certified Infrared Thermographer®» στις 12-16 Νοεμβρίου.  ...