Οι εξετάσεις για Ευρωπαίους Διαχειριστές Ενέργειας διεξάγονται στα πλαίσια της υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος για Ευρωπαίους Διαχειριστές Ενέργειας ((European Energy Managers-EUREM).

Οι συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα EUREM, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα EUREM, θα εκπονήσουν και θα παρουσιάσουν τη γραπτή εργασία (αποτελεί το 50% της συνολικής βαθμολογίας) και θα επιτύχουν στις γραπτές εξετάσεις (αποτελεί το 50% της συνολικής βαθμολογίας) θα λάβουν το Πιστοποιητικό European Energy Manager (EUREM).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συγκεντρώσουν τόσο στη γραπτή εργασία όσο και στις γραπτές εξετάσεις το 50% της βαθμολογίας τους αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα EUREM μπορείτε να βρείτε σε αυτό τον σύνδεσμο.

 

Μάθετε πρώτοι- Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε έγκαιρη ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων για τα σεμινάρια και τις άλλες δράσεις του Ενεργειακού Γραφείου, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cea.org.cy.