Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Κατάρτισης: Αντλίες Θερμότητας – Σχεδιασμός, Επιθεώρηση και Ενεργειακή Αξιολόγηση Συστημάτων

Μάιος 30 @ 09:00 - Μάιος 31 @ 17:30

Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών διοργανώνει στις 30-31 Μαΐου 2019 Σεμινάριο Κατάρτισης με θέμα «Αντλίες Θερμότητας: Σχεδιασμός, Επιθεώρηση και Ενεργειακή Αξιολόγηση συστημάτων», το οποίο στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων (θεωρητικών και πρακτικών) γνώσεων σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού, ρύθμισης, λειτουργίας, συντήρησης, ενεργειακής ανάλυσης και αξιολόγησης των συστημάτων ψύξης με αντλίες θερμότητας, ούτως ώστε οι εκπαιδευόμενοι να είναι ικανοί να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους κλάδους μηχανικής επιστήμης ΕΤΕΚ: Αρχιτεκτονικής, Πολιτικής Μηχανικής,Μηχανολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρονικής Μηχανικής, Μηχανικής της Πληροφορικής, Χημικής Μηχανικής, Μηχανικής Μεταλλείων, Εφηρμοσμένης Γεωλογίας, Αγρονομικής – Τοπογραφικής Μηχανικής, Επιμέτρησης Ποσοτήτων, Εκτίμησης Γης και Πολεοδομίας – Χωροταξίας.

Το σεμινάριο είναι επιχορηγούμενο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) και το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών θα απονείμει Πιστοποιητικό Κατάρτισης σε όσους συμμετέχοντες ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα. Το πιστοποιητικό κατάρτισης θα αναφέρει ότι το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

Για περισσότερες πληροφορίες, το κόστος και τα έντυπα συμμετοχής, πατήστε εδώ. *Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάιος 30 @ 09:00
Τέλος:
Μάιος 31 @ 17:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Cyprus Energy Agency
Τηλέφωνο:
22667716
Email:
maria.paphiti@cea.org.cy
Ιστοσελίδα:
www.cea.org.cy

Χώρος Διεξαγωγής

CENTRUM HOTEL
Eleftherias Square, Pasikratous 15, Nicosia
Λευκωσία, Λευκωσία 1011 Κύπρος
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
22456444
Ιστοσελίδα:
http://www.centrumhotelcyprus.com/