Αρχική / Τελευταία Νέα / Επιχορηγούμενο σεμινάριο κατάρτισης «Μεθοδολογία και εκμάθηση λογισμικού iSBEMcy»

Επιχορηγούμενο σεμινάριο κατάρτισης «Μεθοδολογία και εκμάθηση λογισμικού iSBEMcy»

Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ανακοινώνει τη διενέργεια τριήμερου σεμιναρίου θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής εξάσκησης με θέμα «Μεθοδολογία και εκμάθηση λογισμικού iSBEMcy», το οποίο επιχορηγείται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

 • Σε όλους τους διπλωματούχους μηχανικούς ΕΤΕΚ: Αρχιτεκτονικής, Πολιτικής Μηχανικής, Μηχανολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρονικής Μηχανικής, Χημικής Μηχανικής, Μηχανικής Περιβάλλοντος.
 • Σε όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις εξετάσεις για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης.

Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί 13-15 Νοεμβρίου.

Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Β, Κτίριο Β, Κέντρο Παραγωγικότητας (Λεωφόρος Καλλιπόλεως 77, 2100 Αγλαντζιά)

 

Κόστος συμμετοχής:

 • Για δικαιούχους επιχορήγησης ΑνΑΔ: Το κόστος συμμετοχής είναι € 97.50 (Χρέωση Σεμιναρίου € 250, ΦΠΑ €47.50, Επιχορήγηση ΑνΑΔ € 200)
 • Για ΜΗ δικαιούχους επιχορήγησης ΑνΑΔ που έχουν λάβει μέρος σε άλλα σεμινάρια του Ενεργειακού Γραφείου γίνεται έκπτωση 35%: Το κόστος συμμετοχής είναι € 193.38 (Χρέωση Σεμιναρίου μετά από έκπτωση € 162.50, ΦΠΑ €30.88)
 • Για ΜΗ δικαιούχους επιχορήγησης ΑνΑΔ γίνεται έκπτωση 15%: Το κόστος συμμετοχής είναι € 252.88 (Χρέωση Σεμιναρίου μετά από έκπτωση € 212.50, ΦΠΑ €40.38)

Οι άνεργοι που πληρούν τα κριτήρια που καθορίζει η ΑνΑΔ δικαιούνται να συμμετάσχουν δωρεάν στο πρόγραμμα.

Αιτήσεις συμμετοχής: Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2017.

 

Για λεπτομερές ωρολόγιο πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 

Έντυπα συμμετοχής: Παρακαλούμε όπως συμπληρωθούν πλήρως και σταλούν στο φαξ 22667736 ή στο e-mail Myrto.skouroupathi@cea.org.cy τα απαραίτητα έγγραφα που ισχύουν για την κάθε περίπτωση συμμετεχόντων:

 

Έντυπα αίτησης:

Μη δικαιούχοι επιχορήγησης

Δικαιούχοι επιχορήγησης ΑνΑΔ – εργοδοτούμενοι

Δικαιούχοι επιχορήγησης ΑνΑΔ – άνεργοι

 • Έντυπο_CEA
 • Έντυπο 1 ΠΕ-Α
 • Παραπεμπτικό από ΔΥΑ για Πολυεπιχειρησιακό Πρόγραμμα Κατάρτισης-Σύνηθες – Πρωτότυπο
 • Έντυπο ανανέωσης εγγραφής ανέργου (ES19), το οποίο να βρίσκεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος κατάρτισης Αντίγραφο

 

Σημαντικές διευκρινίσεις προς τους συμμετέχοντες:

 1.  Η παρακολούθηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες δεν περιλαμβάνεται στα απαιτούμενα προσόντα που πρέπει να κατέχει ένα πρόσωπο για να εγγραφεί στο Μητρώο Ειδικευμένων Εμπειρογνωμόνων της Υπηρεσίας Ενέργειας (ΚΔΠ 164/2009).
 2. Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Ενέργειας ως οργανισμός αξιολόγησης ικανός να διοργανώσει εξετάσεις (Κ.Δ.Π. 166/2016), η επιτυχία στις οποίες αποτελεί τεκμήριο ότι το επιτυχόν πρόσωπο κατέχει ένα από τα προσόντα που απαιτούνται για να εγγραφεί στο μητρώο Ειδικευμένων Εμπειρογνωμόνων (Κ.Δ.Π. 164/2009, Κ.Δ.Π. 39/2014). Σύμφωνα με τις πρόνοιες της Κ.Δ.Π. 166/2016, σε περίπτωση που ένας οργανισμός αξιολόγησης ενδιαφέρεται να διενεργεί εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες θα πρέπει οι εκπαιδευτές να είναι διαφορετικά άτομα από τους θεματοθέτες. 
 3. Ως εκ τούτου και με βάση την Κ.Δ.Π. 166/2016, ο εκπαιδευτής του σεμιναρίου είναι διαφορετικός από τον θεματοθέτη που έχει οριστεί για τις εξετάσεις για Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες.
x

Δείτε Επίσης

Marine Renewable Energy Seminar – PELAGOS EU funded project

The MARINEM would like to invite you to the seminar titled “Entrepreneurship & Technology Transfer in the Renewable Energy Sector” organized in the framework of ...