Αρχική / Ανακοινώσεις / Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ Κατηγορίας Α και Α&Β (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2017)

Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ Κατηγορίας Α και Α&Β (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2017)

Η σύμπραξη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών, εγκεκριμένου οργανισμού κατάρτισης από την Υπηρεσία Ενέργειας, ανακοινώνει την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος  για υποψήφιους  ενεργειακούς ελεγκτές, με στόχο την προετοιμασία υποψηφίων για εγγραφή τους στο Μητρώο Ενεργειακών Ελεγκτών.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διπλωματούχους μηχανικούς, μέλη του ΕΤΕΚ και η παρακολούθηση του προγράμματος είναι υποχρεωτική για όσους θέλουν να εγγραφούν στο Μητρώο Ενεργειακών Ελεγκτών. Το πρόγραμμα κατάρτισης θα διεξαχθεί την περίοδο 16 Σεπτεμβρίου 2017 – 16 Δεκεμβρίου 2017. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 82 ώρες για την κατηγορία Α και 46 ώρες για την κατηγορία Β. Προσφέρονται, επίσης, δωρεάν προπαρασκευαστικά μαθήματα διάρκειας 8 ωρών, σε όσους υποψήφιους επιθυμούν, για τις βασικές αρχές ενέργειας.

Το πρόγραμμα επιχορηγείται από την ΑνΑΔ για δικαιούχους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ ή μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μυρτώ Σκουρουπάθη, στο τηλέφωνο 22667716.

 

Πληροφορίες προγράμματος

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Έντυπο συμμετοχής Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών

Έντυπο 6ΠΕ Κατηγορία Α

Έντυπο 6ΠΕ Κατηγορία Α&Β

Έντυπο ΚΕ2 Κατηγορία (για ΑνΑΔ)

Έντυπο 1(ΠΕ-Α) Κατηγορία Α (για ανέργους)

Έντυπο 1(ΠΕ-Α) Κατηγορία Α&Β (για ανέργους)

Σημαντικές πληροφορίες για ανέργους

Νόμος Κ.Δ.Π. 184/2012

x

Δείτε Επίσης

Marine Renewable Energy Seminar – PELAGOS EU funded project

The MARINEM would like to invite you to the seminar titled “Entrepreneurship & Technology Transfer in the Renewable Energy Sector” organized in the framework of ...