Αρχική / Τελευταία Νέα / Οι δήμοι του Συμφώνου των Δημάρχων στο προσκήνιο: Κερδίστε ένα ταξίδι στην ICCA 2019!

Οι δήμοι του Συμφώνου των Δημάρχων στο προσκήνιο: Κερδίστε ένα ταξίδι στην ICCA 2019!

Η πρωτοβουλία του Συμφώνου των Δημάρχων γιορτάζει τα 10χρονα της και επιθυμεί να επιβραβεύσει τους υπογράφοντες που εργάζονται στο πλαίσιο του Συμφώνου και έχουν επιτύχει αξιοσημείωτη πρόοδο στην τοπική ενεργειακή και κλιματική δράση τους.

Η ιδέα «Οι δήμοι του Συμφώνου των Δημάρχων στο προσκήνιο» είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν την πρόοδο που έχει σημειωθεί και να αποτελέσουν παράδειγμα αναφοράς για ολόκληρη την κοινότητα του Συμφώνου των Δημάρχων.

Οι νικητές θα κληθούν στη Διεθνή Διάσκεψη για τη Δράση για το Κλίμα – International Conference on Climate Action (ICCA) που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2019 στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, η οποία τυγχάνει να πραγματοποιείτε την ίδια χρονική στιγμή με το ετήσιο συνέδριο του Energy Cities.

Η σύμβαση του «Οι δήμοι του Συμφώνου των Δημάρχων στο προσκήνιο» είναι ανοικτή σε όλους τους υπογράφοντες του Συμφώνου των Δημάρχων στην Ευρώπη, εφόσον έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά την υποβολή εκθέσεων προόδου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

x

Δείτε Επίσης

INVITATION: September 13th @ 18:30 ClimateLaunchpad Demo Day

Chrysalis LEAP cordially invites you to the ClimateLaunchpad 2018 Demo Day, the world’s largest green business ideas competition currently running in 45 countries globally. The ...